miercuri, 26 septembrie 2012

CRONICA MECIULUI BISTRA GLIMBOCA - SEMENICUL VALIUG 1 - 0 ( 1 - 0 )


Etapa VI-a , Liga a IV-a
Sambata , 22 septembrie 2012 , ora 12
Rezultat la juniori : Bistra Glimboca – CS Negrea Resita 7 – 2
Vremea : soare , excelenta pentru fotbal
Teren :Ion Cioarca
Starea terenului : buna , dar cu mari denivelari in fata celor doua porti
Spectatori : cca. 50
Echipamente -  Bistra : rosu/galben
Semenicul : violet/alb
Echipa : Traia – Nica , Borcean , Ioiart , Minea – Barbuti , Stroescu , Birleanu , Urlica , Muntean  - Ferenczik
Au mai jucat : Manduta
Pe banca : Dobrei

Am asteptat cu interes acest meci , in  ideea  in care am dorit sa  ne luam revansa fata de meciul de anul trecut , atunci cand am pierdut pe mana arbitrilor .
Din pacate , se pare ca suntem intr-o pasa proasta si chiar daca am dominat meciul la toate capitolele , nu am reusit sa ne impunem si nici macar sa plecam cu un punct de la Glimboca.
Echipa gazda, a avut o singura faza in prima repriza , chiar la debut , atunci cand  in minutul 1 , la primul atac ,mingea a iesit in corner .A urmat  centrarea si dintre toti fundasii nostrii , un jucator al gazdelor loveste mingea cu capul si 1 – 0 pentru gazde.
Practic , nu stim daca mai mult de un jucator de la noi a atins mingea pana la acest gol  si de aceea , credem ca si pe fondul neconcentrarii la inceput de meci , primim goluri mult prea usor , care iata ca , din pacate ,chiar conteaza.
Sigur ca ,a urmat o perioada de tatonare ale celor doua echipe , dar cu un plus pentru noi .
Semenicul Valiug a reusit sa puna probleme la Glimboca si sa aiba cateva ocazii importante .Cu toate acestea , nu am reusit sa marcam si pana la pauza scorul a ramas 1 – 0.
Imediat dupa pauza , incepem bine si punem presiune pe gazde , dar din nou ratam .Cea mai mare ocazie a noastra in repriza a doua , a fost atunci cand Adi Birleanu a driblat 2 jucatori ai Bistrei , a intrat in careu si dintr-un unghi aproape imposibil a reusit sa trimita mingea in bara transversala .In replica , gazdele au parte de unica sansa de a marca in repriza a doua , atunci cand ,un jucator a trimis mingea de pe ,,16’’ undeva sus , sub bara aparata foarte sigur de Seba Traia , portar care cel putin la aceea faza si-a aratat clasa , scotand printr-un reflex deosebit de sub transversala. A fost singura ocazie a celor din Glimboca in repriza a doua .
Noi  ramanem in joc si in ultimele 20 de minute jucam cu fundasii la centru , atacam si atacam , dar... fara urmari in rezultatul final .
Asadar , 1 – 0  pentru gazde si putem afirma ca in mod normal , raportat dupa numarul ocaziilor , trebuia sa obtinem toate punctele puse in joc   si asta o afirmam fara a diminua munca celor din Glimboca, care au luptat pentru fiecare minge ,dupa ce au marcat in debutul partidei  si asa au obtinut 3 puncte din doar 2 faze intr-un meci !
Sa speram ca vom reusii sa ne reabilitam in urmatoarele meciuri , deoarece valoarea lotului ne obliga la mult mai mult.
Urmeaza meciul de la Valiug cu Vointa Racasdia , de sambata , 29 septembrie 2012 , ora 12 .